Veckans tema | Bästa foto

Det är ett samarbete tillsammans med: ElsaEmelieFeliciaJulia och Sara. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Bästa foto är ett spännande tema. Det finns ofantligt många bra filmer som är väldigt bra på cinematography. Men det finns även en hel del tv-serier. Även om det finns många som glömmer bort det. Men för att inte rabbla upp alla filmer och serier har jag kort och gott valt ut tre favoriter bland tv-serierna som har bra foto. 
 
Breaking Bad | Här har vi någon som verkligen vet vad han talar om. Michael Slovis är den mannen som ligger bakom fotot i serien Breaking Bad och han har verkligen ett öga för att få till det fantastiskt. Det är närbilder, lång ifrån, olika vinklar. Allt är bara underbart när det kommer till fotot. 
 
True Detective | Om det är någon serie som kan få någonting så hemskt och dyster tillvaro till något absolut vackert är det de som ligger bakom True Detective. I alla fall i säsong ett. Då känns det hela lite lite bättre. Men ja, vackert, dystert och hemskt. 
 
Mad Men | Det jag älskar med Mad Men är visserligen kläderna, tiden och så. Men även hur bra de är på sitt foto. Snacka om att de verkligen vet vad de håller på med. Varje tagning har de tänkt på i alla fall två saker; ljuset och framing. Väldigt snyggt. 
Breaking Bad Mad Men True Detective
1 kommentar

Nytt i hyllan

Råkade klicka hem lite böcker förra veckan och nu dök de upp. Så glad. Tror verkligen, eller i alla fall hoppas att det här kan betyda att jag har fått tillbaka min läslust. Har hamnar i en extrem svacka sen i början av april. Har nästan inte läst någonting vilket är otroligt dåligt. 
Jane Austen Lord of the Rings
3 kommentarer

Veckans tema | Kostymdrama

Det är ett samarbete tillsammans med: Elsa, Emelie, Felicia, Julia och Sara. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Kostymdraman kan ju vara bland det bästa som finns. Men tyvärr har jag inte sett allt inte ens det jag väldigt väldigt gärna vill. Har det mesta hemma... men bara inte tagit mig tid till att se det. Så här kommer tre styckna som jag verkligen vill se! 
 
Pride & Prejudice | Jag fullkomligt älskar Jane Austens bok och 2005-versionen med Keira Knightley. Men jag har inte sett den här miniserien än... och den ska vara det bästa som finns. Så det är ju otroligt tråkigt. Ska verkligen se den. Mycket snart! 
 
Anna Karenina | Såklart jag även vill se den här. Det är kostymdrama. Det är Ryssland. Det är så många skådespelare som jag tycker om; Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Jude Law och Alicia Vikander. Kan inte annat än bli bra. 
 
Jane Eyre | Jag vill gärna läsa den här boken (har den hemma). Men bara inte kommit så långt. Boken ska ju vara helt fantastisk och hört bra saker om filmen från 2011 också. Det är även här bra skådespelare; Mia Wasikowska, Jamie Bell och Michael Fassbender. 
Anna Karenina Jane Eyre Pride & Prejudice
4 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers