Blindspot: A Stray Howl

Jane Doe har fortfarande problem med sitt minne. Men småglimtar kommer tillbaka lite då och då. Typ som när hon gick in i en kyrka för att sedan skjuta en nunna. Och såklart håller FBI på att arbeta med tatueringerna och vad för ledtrådar eller kanske det är fällor? 
 
Det som var mest intressant i detta avsnitt är att Weller tror sig veta vem Jane Doe är. När han var tio år så var det en ung flicka vid namn Taylor Shaw som förvann – och hans fader blev anklagad för kidnappning och mord. Så man förstår att det är en person som och försvinnande som har varit jobbig för Weller. Men är det verkligen Taylor Shaw? Bara för de har samma ärr på halsen? Och varför skulle man få reda på hennes identitet redan nu?
 
Känner ibland att denna serien är typ som Blacklist. Man får följa olika fall beroende på en lista eller i detta fall tatueringar. Måste även tillägga att Blacklist är bättre. 
 
! Fortsätter ändå helt okej!
? Är hon Taylor Shaw?
Blindspot
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers