Doctor Who: The Witch's Familiar

Davros, davros, davros. På ett sätt är jag glad för detta påminner om gamla avsnitt. Men ändå.. nä inte alls. Jag gillar verkligen Doctor Who. Men tyvärr. Jag saknar för mycket tiden med Tennant för att detta ska fungera. Jag känner mig så omotiverad till att fortsätta kolla. 
 
Jag vill ha äventyr, enkelt och töntigt. Är det för mycket begärt? 
 
Som tur slutade Davros grejen med detta avsnitt och det verkar som att i nästa får vi ett äventyr. Kan i alla fall hålla tummarna. Eller hur? 
 
! Clara var i en Dalek-grej. I liked it.
? Äventyr och spöken nästa gång? Hoppas. 
Doctor Who
0 kommentarer

Blood & Oil: Pilot

Detta är alltså en serie om ett ungt par som drömmer om ett nytt liv tillsammans och söker sig till en stad som har plötsligt blivit rik på grund av en oljeupptäckt. Deras resa dit börjar inte alls bra men slutar desto bättre. Plötsligt får de – tack vare en tjuvlyssning – tips om en bra affär och de kommer till slut i kontakt med överhuvudet av oljan och rikedomen. 
 
Jag trodde på den här, i alla fall lite. Men nu känner jag verkligen att detta är inte bra. Eller den ger mig absolut ingenting. Chace Crawford är så mycket bättre som Nate Archibald. Ledsen mannen. Håller tummarna på att Ed Westwicks serie är bättre. 
 
Men ska ändå ge den i alla fall tre avsnitt. Som man bör göra. Vi får helt enkelt se. 
 
Ändå lite kul att få Gossip Girl vibbar på helt fel ställe.  
Kommer de bränna sig? Med tanke på hur avsnittet slutade.
Blood & Oil
0 kommentarer

Blindspot: A Stray Howl

Jane Doe har fortfarande problem med sitt minne. Men småglimtar kommer tillbaka lite då och då. Typ som när hon gick in i en kyrka för att sedan skjuta en nunna. Och såklart håller FBI på att arbeta med tatueringerna och vad för ledtrådar eller kanske det är fällor? 
 
Det som var mest intressant i detta avsnitt är att Weller tror sig veta vem Jane Doe är. När han var tio år så var det en ung flicka vid namn Taylor Shaw som förvann – och hans fader blev anklagad för kidnappning och mord. Så man förstår att det är en person som och försvinnande som har varit jobbig för Weller. Men är det verkligen Taylor Shaw? Bara för de har samma ärr på halsen? Och varför skulle man få reda på hennes identitet redan nu?
 
Känner ibland att denna serien är typ som Blacklist. Man får följa olika fall beroende på en lista eller i detta fall tatueringar. Måste även tillägga att Blacklist är bättre. 
 
! Fortsätter ändå helt okej!
? Är hon Taylor Shaw?
Blindspot
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers