På Stockholm Filmfestival

Har varit frånvarande längre än vad jag vill erkänna. Mycket
som hänt – såklart. Tror mina lärare vill döda oss, med tanke på hur många hemtentor vi har haft den senaste tiden. Och inlämningar och massa att läsa.
 
Men nu är jag i Stockholm för Stockholm Filmfestival. Var det för två år sedan sen, så ska bli kul att göra det igen. Mina minirecensioner kommer upp på Popmani förhoppningsvis dagen efteråt jag har sett dem. Så är ni intresserade, kolla in här
 
Ikväll blir det Horror Night och jag känner mig redan rädd. Haha! Har aldrig varit ett fan av skräckfilmer, men sedan jag träffade min pojkvän för drygt två år sedan sen har vi sett en hel del. Ibland okej, ibland har jag blivit rädd och till och med typ illamående. Så håll tummarna för mig!
 
Fick min gamla bild som pressbild. Haha! Ser väldigt liten ut, men den togs ju också för kanske fem år sedan sen.. 
 
Får se hur mycket jag hinner se av min pojkvän dessa dagar då han har sin praktik här på festivalen och jobbar mer eller mindre dygnet runt. Kanske gör något inlägg om filmerna och vilka som man bör se på i efterhand. Eller om någon också är på festivalen. 
Popmani Stockholm Filmfestival
1 kommentar
Elsa

Vad roligt, dit skulle jag också vilja gå :) Synd att man bor så långt bort... Får väl vänta tills festivalen kommer till Göteborg nästa år :)Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers