10 frågor om tv

1. Favoritserie på tv just nu?

Hm... känner mig ganska uttråkad av de serierna jag kollar för tillfället villket såklart är tråkigt. Men kanske The Flash? Känns dumt att säga en ny serie för så osäker på vart de kommer gå någontans. 

2. Favoritkaraktär?

Det här var ju väldigt svårt! Men Dean från Supernatural kommer alltid vara en favorit. Oavsett hur dålig säsongerna är. 

3. Tv-serie som gör dig besviken just nu?

Arrow. Har tyckt att den varit medioker men att den alltid fungerat och blivit bättre. Men nu går det ju inte alls bra för den. Tråkigt. 

4. Tv-serie som överträffat dina förväntningar?

Skulle nog vilja säga Quantico som jag inte hade några förväntningar över men som visade sig vara ganska bra. Wicked City var jag rädd att den skulle bli en lika flopp som Gossip Girl-kamrates Blood & Oil. Men det var den inte!

5. Något du är trött på?

Allt som har och göra med Vampire Diaries och Originals. De står och stampar och kommer aldrig framåt. Gör saker om och om igen och det blir bara värre hela tiden. 

6. Något du vill se mer av?

Jag vill se mer av bättre serier. Vart är alla? Men som ett mer seriöst svar så skulle det vara toppen om Doctor Who gick tillbaka till mer Tennanttiden. Det var härligt det!

7. En scen du minns från de senaste veckorna?

Påtal om Doctor Who! När man såg Tennant och Donna. Oh the joy. Grät nästan. 

8. Har du något maratonprojekt?

Yes! Ser på Arrested Development och The Office (US) tillsammans med min sambo. Själv kollar jag på Beverly Hills 90210, The Blacklist, NCIS och Heroes. Mycket som händer. 

9. Tv-serie som inte går just nu men som du längtar efter?

Längtar inte så mycket efter någon. Eller jo, X-Files! Och Sherlock. När kommen den egentligen?

10. Tv-serie som du inte sett än men som ligger snart på tur?

Har så många på min lista som jag borde kolla på. Den är så lång att det skulle ta ett tag att säga den. Men kanske Downton Abbey.

Listan är hämtad från Seriedrottningen

Arrested Development Arrow Beverly Hills 90210 Blood & Oil Doctor Who Downton Abbey Heroes Reborn NCIS Quantico Sherlock Supernatural The Blacklist The Flash The Office The Originals The Vampire Diaries The X-Files Wicked City
1 kommentar

Tre snapshots från helgen

Min helg än så länge har bestått av det här. Lite väntan, mycket bio och en del sitta och skriva mina minirecensioner. En väldigt rolig helg måste jag säga. Och ska bli kul att få göra det här i drygt en vecka till. Men kan behöva vila snart för känner att jag kanske börjar bli sjuk snart. Sitter och är otroligt varm om huvudet, men blir nog bra snart. För ikväll ska jag se en film som jag var ganska excited över. Hoppas den är bra!
 
Mina recensioner finns på Popmani och dem hittar ni här. De jag har sett hittills är Exorcisten, Alena, Baskin, The Wolfpack och Suffragette. 
Stockholm Filmfestival
1 kommentar

På Stockholm Filmfestival

Har varit frånvarande längre än vad jag vill erkänna. Mycket
som hänt – såklart. Tror mina lärare vill döda oss, med tanke på hur många hemtentor vi har haft den senaste tiden. Och inlämningar och massa att läsa.
 
Men nu är jag i Stockholm för Stockholm Filmfestival. Var det för två år sedan sen, så ska bli kul att göra det igen. Mina minirecensioner kommer upp på Popmani förhoppningsvis dagen efteråt jag har sett dem. Så är ni intresserade, kolla in här
 
Ikväll blir det Horror Night och jag känner mig redan rädd. Haha! Har aldrig varit ett fan av skräckfilmer, men sedan jag träffade min pojkvän för drygt två år sedan sen har vi sett en hel del. Ibland okej, ibland har jag blivit rädd och till och med typ illamående. Så håll tummarna för mig!
 
Fick min gamla bild som pressbild. Haha! Ser väldigt liten ut, men den togs ju också för kanske fem år sedan sen.. 
 
Får se hur mycket jag hinner se av min pojkvän dessa dagar då han har sin praktik här på festivalen och jobbar mer eller mindre dygnet runt. Kanske gör något inlägg om filmerna och vilka som man bör se på i efterhand. Eller om någon också är på festivalen. 
Popmani Stockholm Filmfestival
1 kommentar


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers