Tv-året 2015

Snart är året slut och passande hittade jag min årslista för tv-serier. Så medan snön faller utanför fönstret och nyårsplannerna smids så listar vi årets serier. Men tog bara med en liten del av kategorierna då jag hade ingen aning om vilka serier som skulle nämnas, får bli bättre 2016. 

 

Årets heroin: Beverly Hills 90210 som inte iofs en pågående serie men ack så bra ändå. Jag fick ju hela boxen i födelsedagspresent och den har varit väldigt bra att ha i mitt beroende. 
 
Årets hetaste hunk: Jensen Ackles är ju alltid en stående punkt på den här kategorin. Men vill även säga Ed Westwick i serien Wicked City (som blev nerlagd). För inte nog för det är Ed Westwick utan han såg ju så otroligt bra ut också. 
 
Årets läckraste lady: Holland Roden som är med i Teen Wolf alltså den kvinnan blir bara snyggare och snyggare för varje år. Absolut en girlcrush. 
 
Årets lovebirds: Av det lilla jag har sett med Vampire Diaries så är jag ändå fullt med Stefan och Carolines kärlekståg. Det är ändå gulligt och de är två personer som förtjänar att vara lyckliga. 
 
Årets borde-bli-nerlagd: Trenden med vampyrer har varit över för längesen och jag känner att nu är det nog dags för både The Vampire Diaries och The Originals att lämna oss.
 
Årets lyft: The Flash. Den håller på att jobba sig uppåt och det är roligt att se! 
 
Årets upp som en sol och ned som en pannkaka: Vill ändå säga Blindspot för tyckte ändå om de första avsnittena men sen blev man bara väldigt ointresserad. Tyvärr. 
 
Årets sämsta nedläggning: Jag kommer sakna Hannibal så otroligt mycket. Så det känns otroligt tråkigt att behöva lämna den serien bakom sig.
 
Årets käftsmäll: Att Wicked City lades ner innan jag hade fått en uppfattning om den var bra eller dålig. Så tråkigt!
 
Årets nykomling: Har varit väldigt dålig med att kolla på nya serier i år känns det som. Quantico är en av de bättre – men kan tycka att den är lite tråkigt ibland i alla fall. 
 
Årets jag-borde-ha-sett: Mr Robot definitivt! 
 
Årets blågula: Bron och Jordskott. Två serier som jag har sett väldigt lite av, men vill definitivt se mer utav. 
Beverly Hills 90210 Blindspot Bron Hannibal Jordskott Mr Robot Quantico Teen Wolf The Flash The Originals The Vampire Diaries Wicked City
3 kommentarer
Elsa

Såg ungefär halva första säsongen av Hannibal men tyckte inte den passade mig tyvärr så jag lade ner det. Väldigt synd då jag verkligen hade höga förhoppningar, men det är ju trots allt en form av polisserie vilket inte är min favoritgenre precis... :/

emma.

Att wicked city lades ner kändes faktiskt som en käft smäll jag han inte ens sätta på avsnitt 1 och jag hade sett fram emot att se Ed Westwick. Hannibal var bra men har tyvärr bara hunnit med s1 så länge men står på min lista.
Jättefin blogg!

Svar: Hannibal är riktigt riktigt bra! Ledsen att den tog slut. Och ja, tråkigt med Wicked City.
Karin

emma.

Att wicked city lades ner kändes faktiskt som en käft smäll jag han inte ens sätta på avsnitt 1 och jag hade sett fram emot att se Ed Westwick. Hannibal var bra men har tyvärr bara hunnit med s1 så länge men står på min lista.
Jättefin blogg!Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers