En jul utan snö men mysig

Nu har julen varit och jag har åkt fram och tillbaka lite överallt känns det som. Dagarna innan hos mor och far. Sedan åkte vi alla tre till min bror och firade på julafton hemma hos honom. På juldagen tog jag mitt pick och pack och åkte till pojkvännens föräldrar och firade där. Sen till hans morföräldrar och sen hem till vår lägenhet. Som sagt mycket fram och tillbaka. Nästan så man blir galen på all resa fram och tillbaka. 
 
Fick väldigt fina julklappar i år. Verkligen glad över dem. Jag fick en resväska precis som jag ville. Så det var typ en av de bästa. Fick även en parfym, Chanel, av pojkvännen. Så det var också på min önskelista. Två böcker också som jag vill kasta mig över. Trots jag har flera andra böcker som bör läsas. Pojkvännens familj är för härliga. De vet precis vad jag vill ha. Så jag fick massa te (så bra!) och presentkort på Åhlens och Indiska. Två av mina favoritaffärer. Kan det bli bättre? Och så fick jag lite till. 
 
Hoppas ni hade en härlig jul. Och snart är det nyår. Nu när jag är hemma ska jag också bli bättre på att blogga. 
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers